• 8 gode råd til at spare på varmeregningen

  Gode råd til en billigere varmeregning. Læs mere for at blive klogere.
  Læs mere
 • Varm vinter med et jordvarmeanlæg

  Varm vinter med et jordvarmeanlæg

  Vinteren nærmer sig med hastige skridt og tiden, hvor radiatoren bliver skruet så langt op som muligt, er efterhånden over os.
  Læs mere
 • Nedgravning af jordvarmeslanger - hvordan?

  Jordvarme er den form for grøn opvarmning som vil give den bedste besparelse på sigt. Der er dog mange som stadigvæk har lidt "berøringsangst" med dette emne, da opstarten ofte er mere krævende en med andre former for grøn varme. Læs her hvordan du nemt og bekvemt kan bestille tilbud på jordvarmeanlæg og nedgravning af jordvarmeslanger.
  Læs mere
 • 5 begreber om jordvarme du bør kende

  Der er mange måder at få grøn og vedvarende energi i din bolig. En af måderne er ved at udnytte den energi som findes i jorden. Denne blog vil forklare de mest benyttede begreber indenfor dette felt. Læs med og få udvidet din viden om grøn energi.
  Læs mere
 • Hvad er fordelene ved jordvarme?

  Hvad sker der hvis man skifter til jordvarme? Er det pengene værd, eller koster det mere end man kan spare? Hvor meget formindskes ens CO2 udslip og hvad skal man gøre efter anlægget er installeret?
  Læs mere
 • Hvad er jordenergi?

  Vi bliver bedre og bedre til at udvinde vedvarende energier, heriblandt jordenergi. Der er mange penge at spare ved at benytte sig af vedvarende energier frem for andre energiformer, og med jordenergi får du, som den eneste vedvarende energi, en energi der kan udvindes hele året rundt. Læs mere her og find ud af hvordan jordenergi fungerer.
  Læs mere
 • Gør-det-selv! Installer et jordvarmeanlæg

  Et jordvarmeanlæg kan umiddelbart virke som en dyr løsning, men dette er der råd for. Har du færdighederne til selv at installere et jordvarmeanlæg, så er der mange penge at spare. Læs mere her og få gode tips til hvad du skal være opmærksom på når du starter dit gør-det-selv projekt.
  Læs mere
 • Ansøg om tilladelse til at etablere dit jordvarmeanlæg!

  Her kan du læse om hvordan du ansøger om tilladelse til at etablere et jordvarmeanlæg, og hvilke foranstaltninger der gælder ved en sådan etablering.
  Læs mere
 • Skal du udskifte dit oliefyr?

  Oliefyret hører til en svunden tid, og flere og flere vælger at udskifte det. Fordelene ved at udskifte oliefyret er mange. Her bliver du klogere på, hvad du skal tage højde for ved udskiftning af oliefyret.
  Læs mere
 • Guide: Find frem til din opvarmningskilde

  Ved at investere i grøn energi, er det muligt at at lave store besparelser på varmeregningen. Spørgsmålet er bare, hvilken varmekilde, du skal investere i. Vi har her lavet en nem guide, så du kan finde frem til, hvad du skal vælge.
  Læs mere
 • Hvad er prisen på jordvarme?

  Flere faktorer afgør, hvad et jordvarmeanlæg skal koste. Læs med her og bliv klogere på, hvad du skal tage højde for, når du undersøger priser på jordvarme.
  Læs mere
 • Hvad er lodret jordvarme?

  For folk, der har fået deres drøm om traditionel jordvarme spoleret, kan lodret jordvarme være løsningen. Læs mere her om, hvad lodret jordvarme er.
  Læs mere
 • Tjekliste: Se om du kan få jordvarme

  Fordelene ved jordvarme er mange, og derfor vælger flere og flere jordvarme som deres fremtidige energikilde til varme. Jordvarme har dog nogle krav, for at det kan virke optimalt. Vi har her samlet en tjekliste, så du nemt kan se, om jordvarme vil være en interessant løsning for dig.
  Læs mere
 • 10 tips til at spare på varmen

  Vi danskere bruger hvert år masser af penge på at varme vores boliger op. Men du kan faktisk med meget enkle midler reducere din varmeregning. Her får du 10 tips til hvordan.
  Læs mere
 • Hvordan virker jordvarme?

  Hvis du er i tvivl om, hvordan jordvarme virker, kan du blive klogere ved at læse denne blog. Her får du at vide, hvordan jordvarme fungerer, og hvad der kræves, for at det fungerer optimalt.
  Læs mere
 • Hvad er en jordslange?

  Mange blander begreberne jordslange og jordvarme sammen. Det er heller ikke helt ukorrekt, men hvis du vil kende forskellen, bør du læse denne blog.
  Læs mere
 • Hvad er SCOP / COP værdien?

  Når du undersøger markedet for jordvarmeanlæg, er SCOP og COP værdien et udtryk, du støder ind i. Læs med her og bliv klogere på, hvad disse udtryk betyder.
  Læs mere
 • Hvad koster et jordvarmeanlæg?

  Der er store fordele forbundet med en investering i et jordvarmeanlæg. Til gengæld har et jordvarmeanlæg også en høj pris sammenlignet med andre varmekilder. Læs her om prisen på jordvarmeanlæg, og hvad der afgør den.
  Læs mere