Vi gør Danmark grønnere - et hus ad gangen
Omtale og
anbefalinger
Dr
Tv2
Bolius (1)
Energitjenesten
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 02 februar 2021

Sådan sparer du penge på din varmeregning

Jeg er helt sikker på, at du også kan nikke dig enig til det her. Det er ikke billigt at eje et hus. Der medfører enormt mange udgifter, og det skal vedligeholdes. Der kan være rigtig meget arbejde ved det. Men vigtigst af alt, så kan ens hus faktisk være en enorm pengetank, uden man faktisk rigtig ved det, eller hvad man skal gøre ved det.

Har du fx prøvet at opleve kulde og træk i dit hjem? Du pakker dig godt ind i tæpper og skruer højt op for varmen, men der sker ikke rigtig noget. Udover at din varmeregning stiger enormt meget. Dette findes der en løsning på.

En løsning på den dårlige isolering

Mange mennesker bor nemlig i et dårligt isoleret hus uden enten rigtig at være klar over det, eller hvad de muligvis kan gøre ved det. Men du kan gøre noget ved det. Og det skal du. For det første er et dårligt isoleret hus en enorm pengetank, men det kan også være ekstremt sundhedsskadeligt at bo i sådan et hus. Og en forholdsvis nem løsning på problemet er at investere i et nyt tag. Et nyt tag vil nemlig være med til at give huset en bedre isolering.

Der findes kun fordele

Måske ved du lige så godt som alle andre, at der findes et hav af forskellige tage, og her er det selvfølgelig vigtigt, at du vælger et tag, der passer til din tagkonstruktion. Vigtigst af alt er dog, at hvis du har et bedre isoleret hus, så vil kulden ikke kunne trænge ind i huset, og varmen vil ikke kunne trænge ud af huset.

Der er på samme måde ikke behov for at skrue lige så meget op for varmen, for varmen vil nu, med dit nye tag, blive indenfor. Det vil i fremtiden kunne ses på din varmeregning.