Vi gør Danmark grønnere - et hus ad gangen
Omtale og
anbefalinger
Dr
Tv2
Bolius (1)
Energitjenesten
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 02 februar 2021

Guide: Sådan giver du hjemmet mere personlighed

At give sit hjem personlighed er for mange et stort ønske - men kan alligevel være en udfordring. Der eksisterer i dag nemlig en udbredt forestilling om, hvordan et hjem skal se ud. Denne guide tager udgangspunkt i tre boligtyper og kommer med små tips til, hvordan du gør disse mere personlige.

1. Gården

Hvis du er gårdejer, kender du helt sikkert det med, at der er meget plads at tage af, og det kan være svært at holde ved lige - men ikke desto mindre er det især vigtigt at holde en gård i god stand.

En stor del af gården er den omkringliggende natur og have. Til at slå græsset kan du derfor bruge en stennedlægningsfræser. Den fjerner alle overskydende småsten, der forhindrer dig i at slå græs.

En gård er et godt udgangspunkt for en personlig bolig. Faktisk kræver det ikke vildt meget for dig at sætte dine præg på tingene - du kan nemlig plante dine yndlingsblomster og sætte hyggekroge op, hvor du vil.

2. Lejligheden

Med et par enkle tips kan du gøre din lejlighed endnu mere personlig.

Først kan du sørge for, at der er genstande, der bærer en særlig betydning for dig. Det kan både være genstande og møbler - så længe de bærer et personligt præg. Måske har du endda lyst til at male nogle af dine møbler over. Du kan finde inspiration til dette rigtig mange steder på nettet.

3. Det moderne hus

Ejer du et almindeligt hus, har du ligeledes rig mulighed for at gøre det personligt. Du kan nemlig indrette en sød have, der sprudler af liv. Maling kan også gøre underværker - mal eksempelvis hoveddøren eller selve huset i de farver, du kan lide. Endeligt kan du også fylde huset op med ting, der har en særlig betydning.