Sammenlign priser på jordvarme
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Få op til 4 tilbud her
Med 3 nemme trin
Med 3 nemme trin
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Dr
Tv2
Bolius (1)
Energitjenesten
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 02 februar 2021

CTC jordvarme

CTC er en svensk producent af varmepumper og andre energibesparende produkter og delkomponenter. CTC har eksisteret i 90 år og har mange forhandlere rundt om i verden. De har mange års erfaring med jordvarmepumper og jordvarmeanlæg. CTC er kendt for at have en god kvalitet der stemmer fint overens med prisen.

Der er meget få forhandlere i Danmark af CTC varmepumper, derfor kan det blive dyrt hvis du er nødsaget til at skaffe delkomponenter til jordvarmeanlægget. Undersøg også garantiforhold på jordvarmeanlægget, særligt jordvarmepumpen, inden købet. Ofte kan der forekomme komplikationer med jordvarmepumpen inden for de første år, det gør derfor en stor forskel om der gælder 2 eller 5 års garanti på produktet, og om der gælder fuld garanti eller ej.

Besparelse med CTC jordvarmeanlæg

>Med en jordvarmepumpe fra CTC vil du kunne opnå en besparelse på op til 80 %, dette er dog kun ved udskiftning af oliefyr. Under andre omstændigheder vil besparelsen kunne ligge på 50-70 %. Dette skyldes at jordvarmepumperne fra CTC er særdeles effektive, med høj ydeevne og andre funktioner, der er med til at sænke dit energiforbrug.

Effektiviteten af CTC jordvarmepumpe

Jordvarmepumperne fra CTC har en særdeles høj ydeevne, kombineret med den gode kvalitet, vil investeringen af en CTC jordvarmepumpe være en fordelagtig investering. Med en CTC jordvarmepumpe, er der målt en opnået COP-værdi på 5,04. CTC har dermed opnået en af de højeste værdier målt på markedet. Denne værdi skal dog ses i forhold til antal kW og hvilken ekstern energikilde du benytter.

Generelt om CTC jordvarmepumpe

CTC Jordvarmepumpe

CTC er kendt for deres effektive og intelligente produkter. Med en jordvarmepumper fra CTC kan du virkelig spare penge. Alle jordvarmepumperne fra CTC er en del af jordvarmepumpeserien EcoHeat. CTC bruger en nyere og forbedret teknologi hvor der benyttes en hastighedskontrollerende pumpe, der tilpasser energiniveauet og derfor kun bruger så lidt energi som muligt.

I jordvarmepumpen sidder også en kompressor. Denne kompressor kan nemt fjernes, så der er optimale betingelser for installation og vedligeholdelse.  Samtidig er kompressorens komponenter forseglet i en separat, lydisoleret enhed, hvilket reducere lyden merkant. giver en stor reduktion i lyden.

CTC har udviklet en innovativ løsning til deres jordvarmepumper, for at mindske opbevaringen af varmt vand. Denne løsning gør, at det varme vand først bliver produceret når det skal anvendes. Hertil er der også udviklet en teknologi der gør det muligt at afgive en mere jævn varme, så temperaturen ikke svinger for meget.

CTC jordvarmepumper fås typisk på 6, 8, 10 eller 12 kW. Alle pumperne vil udgangspunkt være eldreven som ekstern varmekilde, men kan også nemt tilkobles solceller eller anden ekstern varmekilde eksempelvis; pillefyr, oliefyr, gas osv.

CTC producerer højeffektive jordvarmepumpe, hvor du uden tvivl kan spare mange penge af din nuværende elregning, men det skal tages i betragtning at levetiden af jordvarmepumperne er vurderet til at være kortere end flere af konkurrenterne. Derved vil der gå kortere tid inden den skal udskiftes. Sådanne forhold er væsentlige at medregne ved anskaffelse af et jordvarmeanlæg. Levetiden og kvaliteten er nogle af de faktorer hvor producenterne differentierer sig. Derfor er det en god idé at finde ud af hvilke behov der er væsentlig for dig at få opfyldt.

Ekstra til CTC jordvarmepumpe

Alle CTC EcoHeat jordvarmepumper, er udstyret med en brugervenlig berøringsfølsom skærm. Dette gør at du nemt kan betjene din jordvarmepumpe; justere varme og varmt vand, eller indhente oplysninger omkring driften. Skærmen har du mulighed for at tilkoble din computer, mobil eller tablet, så du kan se den nøjagtige skærm fra jordvarmepumpen foran dig, og herfra kan du overvåge og kontrollere dit jordvarmesystem.

Prisen på CTC jordvarmeanlæg

Når du skal til at anskaffe dig et jordvarmeanlæg, er det vigtigt at du ikke kun kigger på prisen. Gå ikke efter den billigste jordvarmepumpe eller andre billige komponenter til jordvarmeanlægget, men hold blikket rettet mod det samlede regnskab, derved kan du undgå mange uforudsete overraskelser. Dog vil det altid være en god idé at indberegne lidt luft i budgettet, da en installation af et jordvarmeanlæg sjældent kan gøres uden ekstra udgifter.

Det vigtigt at du sætte dig grundigt ind i markedet af jordvarmeanlæg, hvilke foranstaltninger det omhandler og gør op med dig selv hvilke behov du gerne vil have opfyldt. Hvert jordvarmeanlæg er individuelt og skræddersyet til de enkelte behov.

Derfor er det en del faktorer der skal tages højde for; hvor stort er husets areal, hvor stort er grundens areal, hvad ligger det nuværende elforbrug på, hvilken eksisterende varmekilde benyttes og hvilken ekstern varmekilde ønsker at blive benyttet fremadrettet, skal der tilkobles solceller osv. Alle disse faktorer er væsentlige at vide for at kunne lave et skræddersyet tilbud, matchende dine behov.

For at kunne indhente sådanne tilbud, skal du have en eller flere fagkyndige installatører til at komme ud og kigge på din grund. Herfra kan de give en pris på et jordvarmeanlæg til dig. Med et komplet installeret jordvarmeanlæg fra CTC, skal du dog ikke regne med at komme under 120.000. Her på siden kan du kvit og frit indhente op til 4 tilbud til sammenligning. Det eneste du skal gøre er at udfylde kontaktformularen.