Sammenlign priser på jordvarme
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Få op til 4 tilbud her
Med 3 nemme trin
Med 3 nemme trin
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Dr
Tv2
Bolius (1)
Energitjenesten
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 02 februar 2021

Danfoss jordvarme

Danfoss er en dansk familievirksomhed, der er kendt for deres termostater til radiatorer. Derudover har Danfoss en bred produktportefølje, heriblandt komponenterne til et jordvarmeanlæg. Danfoss er anerkendt for deres gode kvalitet og stor erfaring med udviklingen af deres produkter.

Danfoss benytter sig af den patenterede TWS teknologi i alle deres varmepumper. Teknologien gør det muligt hurtigt at få store mængder vand, og hurtigere opvarme en tom varmtvandsbeholder, i modsætning til traditionelle varmtvandsbeholdere uden TWS-teknologien. Dermed er Danfoss’ varmepumper de eneste på markedet der kan producere så store mængder vand så hurtigt, og stadig bruge minimal energi.

Besparelse med Danfoss jordvarmeanlæg

Danfoss jordvarmepumper kan lige nu og her se ud til at være nogen af de dyreste på markedet, men på længere sigt vil en investering af en danfoss jordvarmepumpe, som del af dit jordvarmeanlæg, kunne betale sig.

Dette skyldes at danfoss, i modsætning til flere af de billigere producenter på markedet, benytter en nyere teknologi. Denne teknologi giver jordvarmepumperne en højere årsvirkningsgrad som gør det muligt at sparer op til 75 % på dit nuværende elforbrug.

Ved brug af denne nyere teknologi, kan der stadig produceres varme ved -20 grader. Da der sjældent bliver så koldt i Danmark, kan et jordvarmeanlæg fra Danfoss generer varme og varmt vand til dit hus hele året rundt, uden udsving.

Effektiviteten af Danfoss jordvarmepumpe

Danfoss tilbyder flere forskellige jordvarmepumper til dit jordvarmeanlæg, hvor alle er jordvarmepumperne varierer mellem 4 kW eller 17 kW. Jordvarmepumperne har en COP-værdi mellem 2,8-4,1.

COP måler med andre ord årsvirkningsgraden, altså hvor mange gange mere en jordvarmepumpe kan generere energi, frem for hvor meget den bruger.

Denne er dog ikke den højeste COP-værdi målt på markedet, men set i forhold til kvaliteten af anlægget og levetiden, vil investeringen af et Danfoss jordvarmeanlæg uden tvivl være fordelagtig.

Derudover er Danfoss også kendt for at have en fugtstyring der virker, modsat langt de fleste andre jordvarmepumpe fra udbydere.

Generelt om Danfoss jordvarmepumpe

Jordvarmepumpe DanfossDanfoss tilbyder flere typer jordvarmepumper til jordvarmeanlægget, men alle pumperne benytter den nye Opti teknologi. Det vil sige at alle jordvarmepumperne indholder et intelligent system, der kan sikre at ydeevnen altid er tilpasset de aktuelle forhold i jordvarmeanlægget. Opti-teknologien sikre maksimal effektivitet og minimalt energiforbrug, og er med til at give den højest mulige COP.

I jordvarmepumpen sidder der hastighedsregulerende cirkulationspumper. Disse cirkulationspumper sikrer at jordvarmepumperne kun kører efter behov, så du derved kan spare penge om sommeren, idet der ikke kræves lige så meget energi for at trække varmen ud af jorden. Derudover kan flere af jordvarmepumperne fra Danfoss nemt tilpasses til at producere billig køling, så det om sommeren kan køle huset, frem for at opvarme.

Ekstra til Danfoss jordvarmepumpe

Alle jordvarmepumperne fra Danfoss er udstyret med Danfoss Online. Dette er en service, hvor du over din computer, smartphone eller tablet selv kan følge med i - og ændre på indstillingerne på din jordvarmepumpe, og derved løbende øge besparelsen. Samtidig kan din servicetekniker hurtigt modtage besked hvis der sker noget uventet med din varmepumpe.

Pris på Danfoss jordvarmeanlæg

Ved anskaffelsen af et jordvarmeanlæg er det væsentligt at du på forhånd har sat dig grundigt ind i tingene og de foranstaltninger der hører til. Næsten alle kombinationer af energivenlige varmesystemer er mulige, du skal bare finde ud af hvordan du gerne vil have det, samt hvilke faktorer og behov der er væsentlige for dig at få opfyldt. Herefter kan du undersøge hvad der er muligt på netop din grund.

For at finde ud af dette skal der tages der højde for husets areal, grundens areal, dit eksisterende elforbrug, nuværende varmekilde, hvilken ekstern varmekilde der ønskes, skal anlægget tilkobles solceller osv. For at afklare hvad der matche netop din situation, vil det være en god idé at indhente forskellige tilbud fra fagkyndige installatører, inden en beslutning bliver taget.

Anskaffelse af et jordvarmeanlæg skal ses som en investering på lige fod med et hus eller en bil. Derfor skal markedet undersøges og mulighederne kortlægges. Først når dette er gjort og en eller flere fagkyndige har set på forholdene ved din grund, kan der indhentes en pris. Du skal dog ikke regne med at få et komplet jordvarmeanlæg fra Danfoss installeret for mindre end 120.000.

Husk at pris og kvalitet hænger unægtelig sammen i branchen for jordvarmeanlæg. Hvis du ønsker at indhente skræddersyet tilbud som matcher dit behov, kan du her på siden blot udfylde kontaktformularen og 4 uforpligtende tilbud vil blive sendt til dig.