Sammenlign priser på jordvarme
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Få op til 4 tilbud her
Med 3 nemme trin
Med 3 nemme trin
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Dr
Tv2
Bolius (1)
Energitjenesten
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 02 februar 2021

Nilan jordvarme

Nilan er en international dansk producent af energivenlige ventilations- og varmepumpeløsninger i høj kvalitet. Nilan blev grundlagt i 1974 og var en af de første virksomheder til at imødekomme behovet for klimavenlige energikilder, da oliekrisen brød ud i 70’erne.

Her startede man med at isolere bygninger for at spare energi, hvilket krævede løsninger, der kunne sikre et sundt indeklima i de mere tætte bygninger. Dette var Nilan nogle af de første til at løse. Dermed har de allerede fra start fået stor erfaring og ekspertise på området. Dette afspejler sig også i deres produkter, som alle er af god kvalitet og har en lang levetid.

Effektiviteten af Nilan jordvarmepumpe

Med en jordvarmepumpe fra Nilan, får du en jordvarmepumpe af høj kvalitet. En jordvarmepumpe fra Nilan har en COP-værdi mellem 3 og 4. Det vil sige at når varmepumpen bruger 1 kW i drift, giver den 3-4 kW varme igen.

Dette er ikke den højeste værdi set på markedet, men hvis man tager den lange holdbarhed og gode kvalitet i betragtning, vil et jordvarmeanlæg fra Nilan uden tvivl være en god investering. Dog vil du på deres hjemmeside kunne se, at der står en levetid på mere end 20 år, hvilket er en overdrivelse. Dermed ikke sagt at de så har en kort levetid, for dette er ikke tilfældet, men over 20 år vil næppe være muligt.

Generelt om Nilan jordvarmeanlæg

Fordelen ved at installere et jordvarmeanlæg frem for anden energiform, er at et jordvarmeanlæg er et lukket system. Dermed slipper du for løbende vedligeholdelse af systemet og det eneste det kræver er, en årlig udskiftning af et filter.

Generelt om Nilan jordvarmepumpe

Nilan    Jordvarmeanlæg Til Boligopvarmning . Spar Op Til 50  På Varmeregningen

Med et jordvarmeanlæg fra Nilan, får du samtidig et anlæg med en jordvarmepumpe i et enkelt, tidløst design, som til forveksling kan ligne et køleskab. Dermed kan du også placere jordvarmepumpen de fleste steder i hjemmet.

Nilan promoverer sig selv som en af de producenter med de mest støjsvage produkter på markedet, hvilket også er rigtigt. Dog er der også mange andre konkurrenter i denne gruppe, idet udviklingen er så stor på dette område. Lyden kan derfor også nemt forveksles med summen fra et køleskab eller en fryser.

Nilan producerer kun en type jordvarmepumpe i Danmark, på fem forskellige ydelser på 5, 7, 9, 12 og 15. De bliver alle produceret uden integreret varmtvandsbeholder, men kan dog nemt suppleres med deres egen 250 liter varmtvandsbeholder eller en ekstern varmtvandsbeholder. Alle jordvarmepumperne fra Nilan er energi A-mærket og kan nemt tilkobles anden varmekilde

Pris på Nilan jordvarmeanlæg

Hvis du tænker på at anskaffe dig et jordvarmeanlæg og gerne vil finde en pris på dette, er der nogle faktorer der spiller ind. Prisen på et jordvarmeanlæg afhænger af hvor stor din bolig og grund er, hvad dit eksisterende elforbrug er, hvilken varmekilde du benytter og om der skal tilkobles solceller til jordvarmeanlægget osv. Derfor er det vigtigt at du gør op med dig selv hvilke behov du har og hvilke funktioner du ønsker i en jordvarmepumpe.

Ved køb af et jordvarmeanlæg er det vigtigt at du ikke kun differentiere produkterne på prisen. Et jordvarmeanlæg er en dyr investering og det vil koste mange penge her og nu. Derfor skal du holde blikket rettet mod det samlede regnskab, for kun ved at gøre det, kan du opnå den optimale løsning for dig. Se købet af et jordvarmeanlæg som en investering på lige fod med et hus eller en bil. Du kommer til at have anlægget i mange år, derfor skal både pris og kvalitet hænge sammen, og det skal gerne matche dig og alle dine behov. Dog vil du med et jordvarmeanlæg fra Nilan næppe kommer under en pris på 100.000 for et komplet installeret anlæg.

Du bør derfor undersøge markedet grundigt inden og det vil være en god idé at indhente flere tilbud til sammenligning, inden du endeligt beslutter dig for hvilket anlæg du skal have. Få en fagkyndig VVS installatør ud og se på din bolig og grund, og lad dem foretage en vurdering derfra. Her på siden kan du også indhente tilbud. Ved at udfylde kontaktformularen på her på siden, vil du få tilsendt op til 4 uforpligtende tilbud.