Vaillant jordvarme

Om Vaillant jordvarme

Spar tid

Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører.

Spar penge

Du kan spare op til 50% ved at sammenligne tilbud fra de bedste leverandører.

Gratis og uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser.

Omtale og anbefalinger:
OK
Penge
bolio
energi
Få op til 4 tilbud her Jordvarme - Få op til 4 gratis tilbud på jordvarme
Det tager kun 2 minutter.
Det tager kun 2 minutter.
Sidst opdateret: 09. marts 2020

Effektiviteten af Vaillant jordvarmepumpe

Med en geoTHERM jordvarmepumpe skal du dog være opmærksom på at den kun har en COP-værdi mellem 3 og 4. Dette vil sige at jordvarmepumpen producerer 3 gange så meget energi som den bruger.

Med den store udvikling der er inden for industrien af jordvarmepumper, er dette ikke en særlig høj COP-værdi. Derfor tilføjes der ikke så stor værdi til dit hus ved et køb af en geoTHERM jordvarmepumpe, som ved køb af andre jordvarmepumper, og dermed udnyttes energien fra jorden ikke til fulde. Til trods for en mindre ydeevne, er jordvarmepumperne fra vaillant af god kvalitet og har en lang levetid.

Generelt om Vaillant jordvarmepumpe

Hp 06-1113-08-45212-format -3-4@570@desktop

Disse lavenergi jordvarmepumper er alle energi A-mærkede. Jordvarmepumperne fås både med og uden integreret varmtvandsbeholder. Vælger du en jordvarmepumpe uden integreret varmtvandsbeholder, kan denne jordvarmepumpe nemt tilkobles en ekstern varmtvandsbeholder.

Jordvarmepumperne med integreret varmtvandsbeholder har ydelser fra 6-17 kW og som solopumpe har de ydelser fra 6-46 kW. Her skal der dog gøres opmærksom på at solopumpen med en ydelse på 46 kW er til benyttelse ved landbrugsejendom eller ved mindre industriel forbrug, og ikke til generel privatforbrug.

I geoTHERM jordvarmepumper er et indbygget vejrkompenseret styringssystem. Dette system gør det muligt konstant at holde øje med temperaturen i huset, og på denne måde arbejder din varmepumpe kun efter behov, hvilket med til tiden vil give dig en yderligere besparelse.

Med en geoTHERM jordvarmepumpe kan du, takket være nyeste teknologi, nu også køle din bolig om sommeren. Dette sker ved at jordvarmepumpen indstilles til passiv køling, som gør at pumpen udvinder varmen fra dine rum og sender den retur ud i jorden. Det er en billig og miljørigtig løsning til at give dig den optimale temperatur i dit hjem hele året rundt.   

Pris på Vaillant jordvarmeanlæg

Når du skal finde prisen på et Vaillant jordvarmeanlæg, er det væsentligt at du sætter dig grundigt ind i markedet af jordvarmeanlæg. Når du skal anskaffe dig et jordvarmeanlæg er det vigtigt at du ikke kigger for meget på her og nu prisen, men har blikket rettet mod det samlede regnskab. Et jordvarmeanlæg er nemlig en dyr investering her og nu, men vil inden for få år have tjent sig hjem og derfra mindske din elregning med 50-70 %.

Hertil er der flere faktorer der spiller ind: husets areal, grundarealet, dit elforbrug, din eksisterende varmekilde, om der skal tilkobles solceller osv. For at finde en pris på et jordvarmeanlæg der matcher netop dine behov, vil det være en god idé at få en fagkyndig VVS installatør ud til dig, for at se forholdene. Med et jordvarmeanlæg fra Vaillant vil du dog næppe komme under 120.000 for et komplet installeret jordvarmeanlæg.

Herfra vil du kunne indhente flere tilbud til sammenligning, så du kan vælge netop det der opfylder dine behov. Her på siden kan du også indhente 4 uforpligtende tilbud, det eneste du skal gøre er at udfylde kontaktformularen.