Sammenlign priser på jordvarme
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Få op til 4 tilbud her
Med 3 nemme trin
Med 3 nemme trin
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Dr
Tv2
Bolius (1)
Energitjenesten
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 02 februar 2021

Vølund jordvarme

Vølund varmeteknik er en dansk producent af varmetekniske produkter blandt meget andet. De har mere end 100 års erfaring, og deres store expertise ses inden for miljøvenlige produkter. Vølund er en del af den anerkendte børsnoterede svenske industrikoncern; NIBE. Dette er en stor international koncern der selv afsætter i det meste af verden eller har partnere i flere lande.

Effektiviteten af Vølund jordvarmepumpe

De fleste jordvarmepumper fra Vølund fås både med og uden integreret varmtvandsbeholder. Jordvarmepumperne har en COP-værdi liggende mellem 4 og 5, og ligger derfor i den høje ende af effektive produkter på markedet. Dette vil sige at jordvarmepumperne fra Vølund generer 4 -5 gange mere energi end de selv bruger. Dertil er der en relativ lang levetid på varmepumperne.

Generelt om Vølund jordvarmepumpe

Vølund Jordvarmepumpe

Vølunds jordvarmepumper er udstyret med en frekvensreguleret kompressor, samt en dynamiske pumpestyring i cirkulationspumperne, også kaldet frekvensstyret cirkulationspumper, hvilket gør det muligt for jordvarmepumpen at tilpasse sig effektbehovet i din bolig. Den frekvensstyret kompressor og cirkulationspumpe sikrer at der ingen behov er, for el-patron i spidsbelastningen. Dette sikre samtidigt en stabil årsvarmefaktor og lave driftsomkostninger.

Dermed kan du ved en fremtidig udbygning have mulighed for at øge effekten uden at øge omkostningerne. Dette kræver blot at der fra start er tilstrækkelig antal meter slange nedgravet.

Dette, sammen med deres gode kvalitet, giver et rigtig godt produkt. Alle jordvarmepumperne fra Vølund er indbygget i skabsmoduler af et tidsløst design. Samtidig er jordvarmepumper støjsvage og kan derfor placeres hvor end det passer ind i din bolig. Jordvarmepumperne fra Vølund fås alle med ydelser på mellem 1,5-17 kW. Dermed kan du få jordvarmepumper passende til de fleste behov, her er det alt fra en lille garage eller udeskur til mindre industrielle bygninger.

Ekstra til Vølund jordvarmepumpe

Jordvarmepumperne fra Vølund er alle udstyret med et brugervenligt kontrolpanel. Her kan du tilpasse jordvarmepumpen til netop dine behov. Ved flere af modellerne er det samtidig muligt at tilkoble en et USB-stik, så du dermed kan opdatere dit varmesystem og indstille jordvarmepumpen til at prioritere for at opvarme med mindst energi. Du kan indstille jordvarmepumpen til ferie-tilstand, så der bruges minimal energi når du er på ferie.

Pris på Vølund jordvarmeanlæg

Er du interesseret i at anskaffe dig et jordvarmeanlæg er nogle faktorer du skal være opmærksomme på inden du kan få en nøjagtig pris. Det vil være en god idé som noget af det første at få en eller flere fagkyndige ud og kigge på din grund, så de kan give nogle konkrete tilbud.

Samtidig skal undersøge markedet grundigt på forhånd, så du ved hvilke behov du vægter højt. At investere i et jordvarmeanlæg er på lige fod med at investere i et hus eller en bil. Du skal være sikker på at det matcher netop dine behov, er en god investering og at du får det du betaler for.

Derudover skal du være klar over at der ikke findes nogle standard priser for et jordvarmeanlæg, da prisen for et komplet installeret jordvarmeanlæg afhænger af størrelsens på dit hus og din grund, dit nuværende elforbrug, hvor godt er dit hus isoleret, hvilken varmekilde du benytter og hvilken varmekilde du gerne vil benytte i fremtiden osv.

Dog vil du med stor sandsynlighed ikke komme under 100.000 for et komplet installeret jordvarmeanlæg. For at få et skræddersyet tilbud som matcher netop dine behov, kan du her på siden blot udfylde kontaktformularen og få 4 uforpligtende tilbud.