Sammenlign priser på jordvarme
Udfyld formularen på et minut for at starte processen
Få op til 4 tilbud her Få op til 4 tilbud her
Med 3 nemme trin
Med 3 nemme trin
Spar tid
Spar tid
Udfyld 1 formular, og modtag op til 4 tilbud fra udvalgte leverandører
Spar penge
Spar penge
Spar penge ved at sammenligne tilbud og vælg det bedste
Gratis og uforpligtende
Gratis og uforpligtende
Vores service er 100% gratis og uden forpligtelser
Omtale og
anbefalinger
Dr
Tv2
Bolius (1)
Energitjenesten
A 100% A
Tekststørrelse
Sidst opdateret: 02 februar 2021

Weishaupt jordvarme

Weishaupt A/S er en tysk international familieejet virksomhed. Alle produkterne er produceret i i Tyskland og Schweiz. Weishaupt har 29 afdelinger i tyskland og 20 datterselskaber rundt om i verden.

Effektiviteten af Weishaupt jordvarmepumpe

For hver kW en Weishaupt brine/vand- jordvarmepumpe bruger, generer den mellem 2,4 og 4,7 gange så meget igen, alt efter hvilken model af jordvarmepumperne du vælger. Dermed placerer jordvarmepumperne fra weishaupt sig, som værende ganske energieffektive og vil med en COP-værdi på 4,7 placerer sig blandt de mest effektive på markedet.

Generelt om Weishaupt jordvarmepumpe

Weishaupt Jordvarmepumpe

Weishaupt producerer flere forskellige jordvarmepumper, til mange forskellige ydelser. Derfor kan du hos Weishaupt få jordvarmepumper som strækker sig fra 5- 130 kW. Det skal dog siges at en jordvarmepumpe med en ydelse på 130 kW, primært benyttes til industrielt forbrug eller større landbrug, og er derfor ikke aktuel til privatforbrug.

Ønsker du at modernisere din eksisterende varmeforsyning, kan du hos Weishaupt også få et høj-temperaturanlæg med fremløbstemperaturer op til 75 grader. Fremløbstemperaturen er det vand der løber fra jordvarmepumpen og ud i radiatorer eller gulvvarme. Normalt er temperaturen i radiatorer højst 70 grader og 40 grader ved gulvvarme. Dette gælder dog kun om vinteren. Resten af året vil fremløbstemperaturen automatisk tilpasse sig efter udetemperaturen, og dermed reduceres indetemperaturen, hvis udetemperaturen stiger.

Indbygget i jordvarmepumperne fra Weishaupt, ses en højtydende kompressor uden mekaniske ventiler, samt en komplet lyddæmpende inderkappe. Dette gør at jordvarmepumperne fra Weishaupt er blandt de mest støjsvage på markedet.

Desuden er jordvarmepumperne fra Weishaupt kendt for at have et lille montagemål, hvilket gør det muligt at opstille pumpen næsten overalt. Ved installation af en jordvarmepumpe på op til 14 kW, er der mulighed for at montere en  skjuler af rørføringen fra jordvarmepumpen.

Jordvarmepumpen fra Weishaupt kan udover opvarmning af din bolig også anvendes til køling i huset. På denne måde anvendes den konstante lave jordtemperatur som stadig eksisterer om sommeren, den såkaldte “passive køling”. Her sendes “koldt” vand gennem systemet og dermed gør varmekredsen til en kølekreds.

Alle jordvarmepumperne fra Weishaupt er er i energiklasse A. Alle delkomponenter til jordvarmepumperne, er fra samme leverandør som jordvarmepumperne selv, derved kan de let monteres og udskiftes uden problemer. Samtidig er alle jordvarmepumperne fra Weishaupt udstyret med en integreret varmtvandsbeholder på 170 liter, som er af ædelstål. En beholder af ædelstål hjælper til at holde en høj varmekomfort.

Ekstra til Weishaupt jordvarmepumpe

I Weishaupt jordvarmepumper finder man en integreret varmepumpemanager. Detter er et system der styrer og overvåger dit anlæg. Både varme, varmt vand og afkøling kan indstilles efter behov og hjælper til en energibesparende driftsform.

Pris på weishaupt jordvarmepumpe

Det at anskaffe sig et jordvarmeanlæg skal ses som en langsigtet investering, på lige fod med et hus eller en bil. Det er vigtigt at du ikke kun kigger på prisen, men har blikket rettet mod det samlede regnskab. Derfor er det en god idé, at sætte dig grundigt ind i markedet og hvilke klargøre netop hvilke behov du har.

Hertil er der nogle faktorer du skal være opmærksomme på, blandt andet hvor stor din bolig og din grund er, hvor stort dit el-forbrug er, hvilken eksisterende varmekilde du har, ønsker du at kombinere dit jrodvarmenalæg med solceller osv.

Ved køb af et jordvarmeanlæg er det umuligt at give en generel pris, da hvert jordvarmeanlæg er tilpasset netop din situation. Inden du beslutter dig for hvilket jordvarmeanlæg du skal købe, bør du indhente forskellige tilbud til sammenligning. Dette gør du ved at få fagkyndige VVS installatører ud og se på din bolig og din grund, som derfra kan give dig nogle tilbud.

Du kan også udfylde kontaktformularen med dine oplysninger her på siden, også vil der blive tilsendt 4 uforpligtende tilbud til dig.